Florarie Pitesti

Arata preturile in:
Cos cumparaturi

0 buchete | 0 RON

Vineri, 05.06.2020
Pentru livrare astazi, Vineri, putem primi comenzile dumneavoastra pana la ora 14:00!
Orar livrari flori

Livram flori in Pitesti si Arges, zilnic, de Luni pana Vineri, exceptand sarbatorile legale, in intervalul 10:00 - 20:00. In cazuri speciale se poate livra si in afara acestui interval, dar numai cu o confirmare in prealabil.


In cat timp se livreaza florile ?

Livrarea de flori in Pitesti prin FlorariePitesti.ro se realizeaza intr-un interval mediu minim de 2 ore de la momentul primirii comenzii si numai dupa achitarea integrala a acesteia, prin orice modalitate de plata. Livrarea florilor in localitatile si comunele din judetul Arges se poate efectua intr-un interval mediu minim de 4 ore.

Florarie In Pitesti .ro poate realiza livrari de flori in aceeasi zi pentru comenzile inregistrate pe site, in general, pana in ora 16:00 (ora locala).


Care este taxa de livrare?

Livrarea florilor in Pitesti prin FlorariePitesti.ro este GRATUITA. Pentru livrari de flori in localitatile, comunele si satele din judetul Arges, percepem o taxa de livrare de minim 24 RON (tva inclus), in functie de distanta fata de Pitesti.


Aria de livrare

Preluam comenzi de flori si le livram la orice adresa din Pitesti sau vecinatati.

De asemenea acceptam comenzi de flori pentru orice locatie, inclusiv spitale, scoli, facultati, institutii publice etc.


Persoana destinatara nu este la adresa indicata de cumparator. Ce se intampla ?

In cazul in care, la adresa indicata nu se afla persoana careia ii sunt destinate florile, vom contacta telefonic cumparatorul si destinatara pentru o noua adresa sau un alt interval orar. Daca livrarea este pentru Pitesti, mentimen taxa de livrare gratuita si pentru a doua incercare.

Daca nu gasim nici o persoana la adresa indicata si persoana destinatara nu poate fi contactata telefonic sau persoana destinatara nu se afla in oras, comanda se anuleaza fara posibilitatea returnarii valorii partiale sau integrale.
plata online flori Pitesti